İlke ve Değerlerinden Ödün Vermeden
Özgür Yayın Platformu Olarak Kalsın Diye
Akşam19:31 Yatsı20:52 İmsak05:18 Güneş06:45 İşrak07:25 Öğle13:14 İkindi16:45
Hava - Hava durumuÇok Bulutlu 19°C Nem %44
Türkçe
18 Ramazan 1445 28 Mart 2024 Perşembe
18 Ramazan 1445
İkindi
16:45
Akşam
19:31
Yatsı
20:52
İmsak
05:18
Güneş
06:45
İşrak
07:25
Öğle
13:14
Giriş Yap

Ufka Yolculuk başvuruları uzatıldı

06.04.2021    |

Bu yıl 9.su düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının 11-12 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan 1.aşama online sınav tarihinde değişikliğe gidildi.

Yeni sınav takvimine göre “1.Aşama Online Sınav” 25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca yeni takvime göre yarışmaya son kayıt tarihi de 26 Nisan saat 20.00 olarak belirlendi.

Yapılan açıklamada: “Sizlerden gelen yoğun ilgi ve talep doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucu 1. aşama sınav ve son kayıt tarihlerinin uzatılmasına karar verildi. Buna göre; yarışma sorularının sorulacağı kitapları okumak ve yarışmaya hazırlanmak isteyenlerin önünde 2 hafta daha fazla zaman bulunacak. Son kayıt tarihine bağlı olarak değişen 1. aşama sınav 25-26 Nisan tarihlerinde yapılacak.” denildi.

3 kategoride gerçekleşecek olan ve bu yıl “Sağlıklı Yaşam” konusunu seçen kitap okuma yarışması Ufka Yolculuk ’un web sayfasından isteyen herkes 26 Nisan tarihine kadar yarışmaya kayıt yapabilecek.

Yarışmada; ilkokul kategorisinde yarışmaya katılanlar, “İçimdeki Dostlar”, ortaokul kategorisinde yarışmaya katılanlar “Hastasızhane”, lise kategorisinde yarışmaya katılanlar ise "Sağlıklı Beslen Sağlıklı Yaşa” kitaplarını okuyarak hazırlanabilecekler.

Doğru bilginin en büyük ödül olduğu bu yüzden okuyan herkesin kazandığı Ufka Yolculuk Yarışması kitap okumayı daha da çok sevdirmek için birbirinden özel yüzlerce ödül verilecek.  Türkiye geneli ödüllerde dereceye girenlere çeşitli hediyeler de verilecek.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgiler ufkayolculuk.com sayfasında ve sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

­
Kabe
Canlı Yayın
Şuan canlı Yayın
Mehmed Zahid Kotku Sohbetler
AKRA CANLI
 / 
close icon close icon
AKRA CANLI
Mehmed Zahid Kotku Sohbetler
Mehmed Zahid Kotku Sohbetler Add Icon volume up
 / 
Canlı Yayın
fast rewind
fast forward
Playlist
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir
  
Fikrini Paylaş
TAAHHÜTNAME

Hazırlamış olduğum ve sitenize gönderdiğim/ teslim ettiğim, tamamen orjinal ve bana ait olan, projemin/görüntü veya kaydımın, AKRA MEDİA tarafından kendisine ait kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD,VHS ,radyo, kaset, sinema ve sair mevcut yada ortaya çıkacak her türlü İşaret, ses ve /veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı ve tüm internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yayınlamasına, çoğaltma hakkı, yayma hakkı, işleme hakkı ve temsil hakkının kullanılmasına süresiz olarak müsaade ediyorum.

Projemin/görüntü veya kaydımın, bant, CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player, dijital kayıt vb. tüm yollarla kayıt, çoğaltma ve dağıtım haklarını, bilişim veya iletişim ortamında görüntülenmesini, iletilmesini, okunmasını, izlenmesini, dinlenmesini vb. interaktif veya normal CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player vb. şekilde basılarak veya ses kayıtlarının metin haline getirilip kitap olarak piyasaya sunulmasını sağlayacak her türlü materyal üzerine kaydı ile çoğaltılması, kullanılması, işlenmesi, yeniden ve genişletilmiş şekilde sesli, yazılı ya da görüntülü yayın haklarını, bu suretle de çoğaltılarak kullanılması, dağıtılması, pazarlanması vb. fikri, mali ve manevi haklarımın tamamını, programda gerekli görülen değişiklikleri yapma haklarımı bila bedel olacak şekilde, AKRA.MEDİA sitesine ve bu site'nin yetkilisi ve sahiplerine devir ve temlik ettiğimi, beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Şehir Seçin
Close