2021 itibarıyla yer altı doğal gaz depolama kapasitemiz 4,5 milyar metreküp düzeyine ulaşmıştır. Söz konusu kapasiteyi 2023'e kadar 11 milyar metreküpe çıkarma hedefimize ilişkin çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir." ifadesini kullandı.
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:05 | 07:38 | 08:23 | 12:53 | 15:38 | 17:57 | 19:25 |



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Türkiye'de iki adet LNG terminali ve iki adet yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi bulunmakta. Üçüncü tesisi 2022'de devreye alacağız" dedi.
Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların dini duygularını istismar ederek sahte bağış ve yardım toplama vaatleriyle dolandırıcılık girişimlerinde artış yaşandığını belirtildi
Türk çelik sektörü küresel korumacılık duvarlarına ve artan maliyet yüküne rağmen dünyadaki yerini sağlamlaştırıyor.
Bahar mevsimi beklenirken Türkiye bir kez daha soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Pek çok şehirde kar yeniden yüzünü gösterdi. Bu günlerde ani sıcaklık düşüşü ile birlikte zirai don uyarıları da yapıldı
İlk çeyrekte satılan otomobillerin yarısı elektrikli ve hibrit araçlardan oluştu.
Elektrikli araç sayısının 400 bine yaklaştığı Türkiye’de, artan kullanım şarj altyapısında yeni düzenlemeleri beraberinde getirdi.
Türkiye, 2025’te elektrikte 122 bin 519 megavat kurulu güce, 360 bin 929 gigavatsaatlik rekor tüketime ve yüzde 56,7 payla tarihinin en yüksek yenilenebilir üretim oranına ulaştı.