Mahmud Es’ad Coşan Vakfı’nın “Hakk için; hakkıyla” anlayışıyla sürdürdüğü DUHA Uluslararası Kurban Organizasyonu, Ramazan Bayramı’nın sevincini ihtiyaç sahiplerinin sofralarına taşıyor.
Vekalet kabulüne başlayan DUHA adak, sadaka ve akika kurbanlarınızı Ramazan Bayramı’nda keserek, dualarınıza ortak olmayı amaçlıyor.
Endonezya ve Türkiye’de kendi yetiştirdikleri kurbanlıklarla ifa edilecek kesimler için vekâletinizi şimdiden verebilirsiniz.
Kurbanın bir ibadet olduğu bilinciyle hareket eden DUHA, 2006 yılından bu yana her aşamasını İslami usullere uygun şekilde ve modern tesislerde gerçekleştiriyor.
Bu yıl da kurbanlar, İslami usullere uygun şekilde, modern tesislerde titizlikle kesilecek, Endonezya ve Türkiye'deki hak sahiplerine ilk elden ulaştırılacak.
DUHA Uluslararası Kurban Organizasyonu’na dünyanın herhangi bir yerinden duha.global web adresi üzerinden vekâlet verilebiliyor. Ayrıca tüm kampanya detaylarına da duha.global adresinden ulaşabilirsiniz.







