İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0607:3908:2412:5315:3717:5619:24
Kabe

Ermeni Bakan Nalbantyan İstanbul'da

Ermeni Bakan Nalbantyan İstanbul'da
Güncel
|

Türkiye ile Ermenistan arasında futbol maçı ile başlayan diyalog süreci bugün iki ülkenin dışişleri bakanlarını buluşturuyor.

Türkiye ile Ermenistan arasında futbol maçı ile başlayan diyalog süreci bugün iki ülkenin dışişleri bakanlarını buluşturuyor. Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü toplantısı için İstanbul'a gelen Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbantyan bugün dışişleri bakanı Ali Babacan'la da bir araya gelecek.   
 
Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) örgütü Dönem Başkanı ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbantyan İstanbul'a geldi.
Ermenistan Havayollarına ait uçakla yaklaşık bir saatlik rötarla saat 04.00'de Erivan'dan İstanbul'a gelen Nalbantyan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi apronunda, Ermeni yetkilileri ile Türk yetkililer karşıladı.
Daha sonra havalimanından ayrılarak, kalacağı Swissotel The Bosphorus'a geçen Nalbantyan, bugün KEİ Sekreteryasını ziyaret ederek basın toplantısı yapacak, ardından Dışişleri Bakanı Ali Babacan'la bir araya gelecek.
Programa göre Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbantyan İstanbul'dan bu gece ayrılacak.
CNN TURK - 24 KASIM 2008 PAZARTESİ
 
AKRA