İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0507:3808:2312:5315:3817:5719:25
Kabe

Milyarderlerin gizli toplantısı

Milyarderlerin gizli toplantısı
Dünya
|

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan bir grup zengin New York’ta gizlice biraraya geldi

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan bir grup zenginin New York’ta gizlice biraraya gelmesi merak uyandırdı.

Dolar milyarderlerinin, Mayıs ayı başında, New York Doğu Nehrine bakan Rockefeller Universitesi tesislerinde gizlice bir araya geldikleri ortaya çıktı. Bill Gates’ten Warren Buffet’e, George Soros’tan David Rockefeller’a, Ted Turner’dan Michael Bloomberg’e kadar birçok milyarderin katıldığı belirtilen toplantıda ne konuşulduğu ise bilinmiyor.
Toplantı, İrlandalı Amerikalıların web sitesi ‘İrishCentral’da yer alınca deşifre oldu. Site, toplantı hakkında bilgisi olan birine dayandırarak verdiği haberinde, katılımcıların her birinin 15 dakikalık bir konuşma yaptığı ve küresel ekonomik kriz ile ilgili görüşlerini aktardığı ifade edildi.
Toplantıya katılan bazı isimler ile bu isimlerin Forbes Dünyanın En Zenginleri Listesindeki sıralamaları şöyle: Bill Gates (1), Warren E. Buffett (2), Michael R. Bloomberg (17), George Soros (29), Eli Broad (93), Oprah Winfrey (234), David Rockefeller Sr. (305), Ted Turner (376), Peter G. Peterson (430), Julian H. Robertson Jr. (559) ve John Morgridge (647).
MİLLİYET - 25 MAYIS 2009 PAZARTESİ
AKRA