İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0607:3908:2412:5315:3717:5619:24
Kabe

Ortak ATM kullanımında yeni düzenleme

Ortak ATM kullanımında yeni düzenleme
Ekonomi
|

BDDK tarafından yapılan yeni düzenleme ile diğer banka ATM'lerinden yapılacak işlemlerin bedeli önceden görülecek

BDDK tarafından yapılan yeni düzenleme ile diğer banka ATM'lerinden yapılacak işlemlerin bedeli önceden görülecek.

Ortak ATM kullanımında belirsizlikle ile ilgili yeni bir düzenleme geliyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) tamamlamak üzere olduğu düzenlemeyle, diğer banka ATM'lerinden yapılacak işlemlerin bedeli önceden görülecek.

Konu ile ilgili açıklama Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin'den geldi.

ATM kullanımından alınan ücretlerle ilgili olarak BDDK tarafından yeni düzenleme yapılıyor.Diğer bankaların ATM'lerini kullanan hesap sahipleri, işlem için alınacak ücreti önceden görebilecek.

Böylelikle, bankaların işlemlerden farklı komisyon ücreti talep etmelerinden kaynaklanan mağduriyetin önüne geçilmesi planlanıyor.

TRT - 12 KASIM 2009 PERŞEMBE

AKRA