İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0707:4008:2512:5315:3617:5519:23
Kabe

ASFA'dan 'Bilim ve Kültür Şenliği'

ASFA'dan 'Bilim ve Kültür Şenliği'
Türkiye
|

Asfa Eğitim Kurumları öğrencilerini bilim ve teknoloji konusunda üretici olmaya teşvik ederken düzenlediği şenliklerle de onlara çeşitli imkanlar sunuyor. Bu yıl 7.si düzenlenen Asfa Bilim ve Kültür Şenliği’nde hayatı deneylerle öğrenmek isteyen genç bilim adamları iddialı projelerle birbirleriyle yarışacak.

Büyüklerin hayal edip yapamadıklarını şimdi geleceğin mucitleri, Asfa Bilim ve Kültür Şenliği’nde tasarlıyor. Asfa Eğitim Kurumları öğrencilerini bilim ve teknoloji konusunda üretici olmaya teşvik ederken düzenlediği şenliklerle de onlara çeşitli imkanlar sunuyor. Bu yıl 7.si düzenlenen Asfa Bilim ve Kültür Şenliği’nde hayatı deneylerle öğrenmek isteyen genç bilim adamları iddialı projelerle birbirleriyle yarışacak.

Bugün (4 Nisan 2010) saat 12:00’de, açılış töreni ile başlayacak Bilim ve Kültür Şenliği'nde, sergilenecek projelerin yanı sıra, izleyenleri, bilim dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkaracak olan Keşif Küresi de gün boyu Asfa Spor Kompleksi’nde yer alacak. Şenlik süresince sinema salonunda belgesel film gösterimleri yapılacak.

Öğrenciler, projelerini şenliğe katılan misafirlere renkli sunumlar eşliğinde anlatacaklar. Saat 16.00’ya kadar sürecek şenlik, aynı gün yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

AKRA FM / 3 NİSAN 2010

AKRA