İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0507:3808:2312:5315:3817:5719:25
Kabe

Gümüşhane'de saldırı: 1 şehit, 1 yaralı

Güncel
|

Gümüşhane merkeze bağlı Kırıklı köyü kırsalında arazi taramasından dönen güvenlik güçlerine ateş açıldı. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Gümüşhane merkeze bağlı Kırıklı köyü kırsalında arazi taramasından dönen güvenlik güçlerine ateş açıldı. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Saldırı sabah saat 09.00 sıralarında gerçekleştirildi. Güvenlik güçlerine, terör örgütü üyelerince uzaktan ateş açıldı.  
Güvenlik güçlerinin açılan ateşe karşılık vermesi üzerine terör örgütü üyeleri kaçarken, saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. 
Yaralı askerin hayatı tehlikesinin bulunmadığını belirten Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, güvenlik güçlerinin bölgede operasyonlarını sürdürdüğünü açıkladı. 
Tunceli ve Erzincan'daki PKK saldırılarında ise 8 asker yaralandı. Erzincan'da gece boyunca süren operasyonlarda ise 3 terörist öldürüldü, 1'i yaralı 2 terörist de yakalandı.
CNN TURK - 19 HAZİRAN 2007 SALI
AKRA