Başsavcının emri doğrultusunda Mübarek ve ailesinin para ve mal varlıklarının da dondurulacağı belirtildi.
Sözcü, Mübarek ve ailesi hakkındaki şikayetler konusunda ise ayrıntılı bilgi vermedi.
28 ŞUBAT 2011
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:05 | 07:38 | 08:23 | 12:53 | 15:38 | 17:57 | 19:25 |

Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek ve ailesinin yurt dışına çıkmaları yasaklandı. Mısır Başsavcısı'nın sözcüsü Adil El Said, başsavcının, Mübarek ve ailesinin, haklarındaki şikayetler soruşturulduğu sırada yurt dışına seyahat etmelerinin yasaklanması emri verdiğini söyledi.
Başsavcının emri doğrultusunda Mübarek ve ailesinin para ve mal varlıklarının da dondurulacağı belirtildi.
Sözcü, Mübarek ve ailesi hakkındaki şikayetler konusunda ise ayrıntılı bilgi vermedi.
28 ŞUBAT 2011
On binlerce insanın vagonlara doldurularak Orta Asya ve Sibirya'ya gönderildiği sürgün yıllarında halk, nüfusunun yaklaşık yarısını kaybetti. Hayatta kalanlar, 14 yıl sonra vatanlarına dönebildi.
Savunma sanayii kuruluşları başta olmak üzere kritik tesislerde, elektrikli araçlara yönelik güvenlik önlemleri artırılıyor.
Siber saldırılar, bu kez Avrupa’daki süpermarketlerin gıda tedarik zincirini hedef aldı.
ABD'nin California eyaletinde Ramazan ve Kurban bayramları, eyalet çapında resmî tatil olarak tanındı.
Okuma performansındaki gerilemenin ardından 2023 yılında okullara basılı kitap sağlanması için kaynak ayrılırken, kitap okuma ve el yazısına yeniden ağırlık verildi.
İspanya’nın farklı bölgelerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, ulaşımda aksamalara neden oldu.