Eczaneler SSK'lıya açılıyor
Nüfusun yaklaşık 40 milyonunu oluşturan SSK ve Yeşil Kart şemsiyesi altında sağlık hizmeti alan geniş bir kesimin yıllardır çektiği "ilaç çilesi" perşembe gününden itibaren son buluyor.
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:05 | 07:38 | 08:23 | 12:53 | 15:38 | 17:57 | 19:25 |

Nüfusun yaklaşık 40 milyonunu oluşturan SSK ve Yeşil Kart şemsiyesi altında sağlık hizmeti alan geniş bir kesimin yıllardır çektiği "ilaç çilesi" perşembe gününden itibaren son buluyor.
Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların dini duygularını istismar ederek sahte bağış ve yardım toplama vaatleriyle dolandırıcılık girişimlerinde artış yaşandığını belirtildi
Türk çelik sektörü küresel korumacılık duvarlarına ve artan maliyet yüküne rağmen dünyadaki yerini sağlamlaştırıyor.
Bahar mevsimi beklenirken Türkiye bir kez daha soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Pek çok şehirde kar yeniden yüzünü gösterdi. Bu günlerde ani sıcaklık düşüşü ile birlikte zirai don uyarıları da yapıldı
İlk çeyrekte satılan otomobillerin yarısı elektrikli ve hibrit araçlardan oluştu.
Elektrikli araç sayısının 400 bine yaklaştığı Türkiye’de, artan kullanım şarj altyapısında yeni düzenlemeleri beraberinde getirdi.
Türkiye, 2025’te elektrikte 122 bin 519 megavat kurulu güce, 360 bin 929 gigavatsaatlik rekor tüketime ve yüzde 56,7 payla tarihinin en yüksek yenilenebilir üretim oranına ulaştı.