Doğu'da 60 öğrenciye bir öğretmen


Türkiye'de kimi illerde bir öğretmene 60'a yakın öğrenci, kimilerinde ise bir öğretmene 20 öğrenci düştüğü belirlendi.
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:07 | 07:40 | 08:25 | 12:53 | 15:36 | 17:55 | 19:23 |



Türkiye'de kimi illerde bir öğretmene 60'a yakın öğrenci, kimilerinde ise bir öğretmene 20 öğrenci düştüğü belirlendi.
Erzurum, Kar ve Ağrı'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşandı.
Sosyal medyada çocukları korumaya yönelik yeni dönem bugün başladı. 15 yaşından küçüklere sosyal medya hizmeti sunulmayacak, 15–17 yaş grubunda ise canlı yayın ve sonsuz kaydırma gibi özellikler sınırlandırılacak.
İstanbul’da geçen hafta etkili olan sağanak yağışlar, barajlardaki su seviyesini yükseltti.
Yurdun büyük bölümünde etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkilerken, Meteoroloji Mühendisi Adil Tek, yağışlı ve serin havanın yaklaşık iki hafta daha devam edeceğini belirtti.
Nepal-Tibet sınırında yaşanan buzul kaynaklı felaket, Ağrı Dağı'ndaki buzulların durumunu yeniden gündeme getirdi.
Denizlerde 15 Nisan'da başlayan av yasağının sona ermesiyle balıkçılar, yeni sezon için “Vira Bismillah” diyerek denize açıldı.