Petrolün yeni rekoru: 61.6 $
Tropik kasırgaların, ABD'nin önde gelen petrol üretim sahası Meksika Körfezi'ndeki çalışmaları olumsuz etkilemeye başlamasıyla, uluslararası borsalarda petrol fiyatları yeni rekor seviyelere çıktı.
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:06 | 07:39 | 08:24 | 12:53 | 15:37 | 17:56 | 19:24 |

Tropik kasırgaların, ABD'nin önde gelen petrol üretim sahası Meksika Körfezi'ndeki çalışmaları olumsuz etkilemeye başlamasıyla, uluslararası borsalarda petrol fiyatları yeni rekor seviyelere çıktı.
Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların dini duygularını istismar ederek sahte bağış ve yardım toplama vaatleriyle dolandırıcılık girişimlerinde artış yaşandığını belirtildi
Türk çelik sektörü küresel korumacılık duvarlarına ve artan maliyet yüküne rağmen dünyadaki yerini sağlamlaştırıyor.
Bahar mevsimi beklenirken Türkiye bir kez daha soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Pek çok şehirde kar yeniden yüzünü gösterdi. Bu günlerde ani sıcaklık düşüşü ile birlikte zirai don uyarıları da yapıldı
İlk çeyrekte satılan otomobillerin yarısı elektrikli ve hibrit araçlardan oluştu.
Elektrikli araç sayısının 400 bine yaklaştığı Türkiye’de, artan kullanım şarj altyapısında yeni düzenlemeleri beraberinde getirdi.
Türkiye, 2025’te elektrikte 122 bin 519 megavat kurulu güce, 360 bin 929 gigavatsaatlik rekor tüketime ve yüzde 56,7 payla tarihinin en yüksek yenilenebilir üretim oranına ulaştı.