Türkiye, bayramı yağışlı geçirecek. Sıcaklıkların 1-2 derece artması bekleniyor, ama hava genelde soğuk olacak.
Başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi’nde bayramın ilk iki günü hafif yağmur bekleniyor. Bayramın üçüncü günü hava açık ve daha ılık olacak.
Ege Bölgesi, bayrama sağanak yağmurla girecek. Yağış bayramın ikinci gününde yerini daha ılık bir havaya bırakacak. Başta Antalya olmak üzere Akdeniz Bölgesi’nde bayramın birinci günü akşamı ve Cuma günü sağanak yağmur bekleniyor. Sonraki günlerde ise hava güneşli.
İç Anadolu Bölgesi’nde bayramın ikinci ve üçüncü günü, sağanak yağış var. Batı ve orta Karadeniz’de karla karışık yağmur bayram boyunca sürecek. Doğu Karadeniz’de ise bayramın ilk iki günü yağış beklenmiyor.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bayramın ilk iki günü hava genelde parçalı bulutlu olacak. Hafta sonu ise yağış görülecek. NTVMSNBC - 2 KASIM 2005 ÇARŞAMBA






