İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0607:3908:2412:5315:3717:5619:24
Kabe

Siyonistler Nazi’den beter

Dünya
|

Hamid Rıza Asefi, Filistinlilerin İsrail işgali altındaki durumlarının Yahudilerin Nazi Almanya’sı altında yaşadıklarından çok daha kötü olduğunu söyledi.

Hamid Rıza Asefi, Filistinlilerin İsrail işgali altındaki durumlarının Yahudilerin Nazi Almanya’sı altında yaşadıklarından çok daha kötü olduğunu söyledi.


Hamid Rıza Asefi, Filistinlilerin İsrail işgali altındaki durumlarının Yahudilerin Nazi Almanya'sı altında yaşadıklarından çok daha kötü olduğunu söyledi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hamid Rıza Asefi, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik acımasız davranışları, Holokost'tan (Nazilerin Musevi katliamı) daha kötü. İşgal edilmiş Filistin topraklarında yaşananlar, Holokost'tan çok daha acı verici. İsrail, yaptıklarını haklı göstermek için Holokost'u şantaj olarak kullanıyor" dedi. Asefi, Hololokost'un boyutunu tespit etmenin gerekli olduğunu da belirtti.

MİLLİ GAZETE  13.02.2006
AKRA