İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0707:4008:2512:5315:3617:5519:23
Kabe

AKRADAŞIM’a ödül

Türkiye
|

AKRA FM’in sevilen ve ilgiyle takip edilen programlarından AKRAdaşım, Radyo Yayıncıları Derneği’nin bu yıl

AKRA FM’in sevilen ve ilgiyle takip edilen programlarından AKRAdaşım, Radyo Yayıncıları Derneği’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği “Radyonun Yıldızları Dinleyici Oylaması”nda “En İyi Çocuk Programı” dalında birinci seçildi.

Radyo Yayıncıları Derneği (RAYAD), bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Radyonun Yıldızları Dinleyici Oylaması"nın sonuçlarını açıkladı. RAYAD’dan yapılan açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi ile karşılanan oylamaya 118.181 oy geldi. Rekor düzeyde gelen oylar her geçen yıl camianın ve dinleyicilerin artan ilgisini de gösteriyor. 1 Ocak - 8 Şubat 2006 tarihleri arasında gerçekleşen oylama, radyo ve radyocuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu” denildi.

AKRA FM’de Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-11.00 saatleri arasında yayınlanan AKRAdaşım programını Gülay Arsal, Esma Kocaman, Zümrüt Kurtuluş ve Melis Tezer hazırlarken, yaşları 5 ila15 arasında değişen Ayşe Nur Teker, Eda Berktaş, Sena Berktaş, Enishan Coşan, Betül Yavuz, Gülşen Şeyma Aytekin, Muhlis Ünal, Edibe Yıldız, Sümeyye Elmaz ve Necibe Boz sunmaktadır. AKRAdaşım, 1 Muharrem’de başlayan yeni yayın döneminde de yoluna devam etmektedir.

Radyonun Yıldızları ödülleri, 24 Şubat 2006 Cuma günü Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.
AKRA