İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0707:4008:2512:5315:3617:5519:23
Kabe

TBMM Fransa'ya yanıt verecek

Türkiye
|

Tarihi yalanlarla yazmaya çalışan Fransa'ya, Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün (17.10.2006) anlamlı bir cevap verecek. Genel Kurul'da yapılan görüşmelerde Türk Milleti'nin tepkisi ortak bir ağızdan seslendirilecek.

Tarihi yalanlarla yazmaya çalışan Fransa'ya, Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün anlamlı bir cevap verecek.  Genel Kurul'da yapılan görüşmelerde Türk Milleti'nin tepkisi ortak bir ağızdan seslendirilecek.

Fransa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde soykırımın reddini suç sayan kanun teklifi bugün (17.10.2006) TBMM Genel Kurulu'nda değerlendiriliyor.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Türkiye'nin tepkisi ve bundan sonra yapılacaklar konusunda milletvekillerini bilgilendirdi. Gül'ün konuşmasının ardından siyasi parti grupları görüşlerini açıklıyor. Siyasi parti gruplarının ortak imzayla, Fransa'nın tutumunu kınayan bir bildirinin de yayınlanması bekleniyor.
TRT - 17 EKİM 2006 SALI
AKRA