Vatandaşa ilaç ambargosu


İlaç firmaları, fiyatlara gelen indirim sonrası eczanelerin zararını karşılamayınca eczacılar da "İlacınızı satmayız" resti çekti. Kavgadan ilaçlarını alamayan ve reçeteleri biriken vatandaş zararlı çıkıyor
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:07 | 07:40 | 08:25 | 12:53 | 15:36 | 17:55 | 19:23 |



İlaç firmaları, fiyatlara gelen indirim sonrası eczanelerin zararını karşılamayınca eczacılar da "İlacınızı satmayız" resti çekti. Kavgadan ilaçlarını alamayan ve reçeteleri biriken vatandaş zararlı çıkıyor
“Her Daim İman” temasıyla düzenlenen SERVER Aile Buluşması, yoğun ilgi ve talep üzerine bu yıl ikinci kez katılımcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen program başlıyor.
On binlerce insanın vagonlara doldurularak Orta Asya ve Sibirya'ya gönderildiği sürgün yıllarında halk, nüfusunun yaklaşık yarısını kaybetti. Hayatta kalanlar, 14 yıl sonra vatanlarına dönebildi.
Alışveriş kampanyaları hız kazanırken tüketicilerin sahte indirimler, kampanya öncesinde yapılan fiyat artışları ve taklit alışveriş sitelerine karşı dikkatli olması gerekiyor.
“Phubbing” olarak adlandırılan, kişinin karşısındaki insanla ilgilenmek yerine telefonuna yönelmesi, aile bireyleri arasında iletişimin zayıflamasına ve sosyal izolasyona yol açabiliyor.
Hafta içi erken saatlerde uyanan, hafta sonu ise geç saatlere kadar uyuyan gençlerin uyku düzenindeki değişimin kaygı düzeyini artırabileceği belirtildi.
Yapay zeka modellerinin geliştirilme hızının yavaşlatılması yönündeki çağrılar tartışılırken, uzmanlar teknolojik ilerleme ile güvenlik ve toplumsal hazırlık arasında dengeli bir yaklaşım gerektiğine dikkat çekiyor.