İlke ve Değerlerinden Ödün Vermeden
Özgür Yayın Platformu Olarak Kalsın Diye
Öğle13:14 İkindi17:13 Akşam20:47 Yatsı22:36 İmsak03:32 Güneş05:30 İşrak06:15
Hava - Hava durumuAçık 21°C Nem %73
Türkçe
9 Muharrem 1447 4 Temmuz 2025 Cuma
9 Muharrem 1447
İMSAK GÜNEŞ İŞRAK ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
03:32 05:30 06:15 13:14 17:13 20:47 22:36
Giriş Yap

Gürcistan'a geçişler sadece kimlikle

09.12.2011    |
Ardahan ve Artvin'e sınırları bulunan Gürcistan'a 10 Aralık'tan itibaren kimlikle geçiş yapılabilecek. Birçok ülkeyle vize sorununu ortadan kaldıran Türkiye, Gürcistan ile yaptığı protokol çerçevesinde artık pasaport yerine kimlikle geçişe imkan verilecek. 
Valilik toplantı salonunda açıklamada bulunan Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Gürcistan'a 10 Aralık'tan itibaren Ardahan Posof Tükgözü Sınır Kapısı ve Artvin Sarp Sınır Kapısı'ndan kimlikle geçiş yapılabileceğini açıkladı. Kimlikle geçen vatandaşların 90 gün Gürcistan'da kalma süresinin olduğunu ifade eden Vali Tekmen, artık vatandaşların pasaport gibi bir dertlerinin olmayacağını vurguladı. Kimlikle geçiş yönteminin sınır kapılarında giriş ve çıkışlarda hareketlilik getireceğini, artık daha fazla vatandaşın Gürcistan'a gidebileceğini aktaran Vali Tekmen, bu durumun Ardahan'ın Gürcistan'a iki sınır kapısı olan Türkgözü ve Aktaş Sınır Kapılarının işlevselliğini artıracağını belirtti. 
Ardahan'da bulunan Posof Türkgözü Sınır Kapısı'nda şu an günde ortalama 300 kişinin geçtiğini dile getiren Vali Tekmen, pasaport yerine kimlikle geçişlerde bu sayının artmasını tahmin ettiklerini aktardı. 
Kimlikle geçişle vatandaşlardan herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini anlatan Vali Tekmen, ayrıca şu an kapalı durumda bulunan hem Gürcistan'a hem de Ermenistan'a sınır olan Çıldır Aktaş Sınır Kapısı'nın da açılacağını dile getirdi.
HÜRRİYET
Kabe
Canlı Yayın
Şuan Canlı Yayın
Mehmed Zahid Kotku Sohbetler
AKRA CANLI
 / 
Canlı Yayın close icon
AKRA CANLI
Mehmed Zahid Kotku Sohbetler
Mehmed Zahid Kotku Sohbetler Add Icon volume up
 / 
Canlı Yayın
fast rewind
fast forward
Playlist
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir
  
Fikrini Paylaş
TAAHHÜTNAME

Hazırlamış olduğum ve sitenize gönderdiğim/ teslim ettiğim, tamamen orjinal ve bana ait olan, projemin/görüntü veya kaydımın, AKRA MEDİA tarafından kendisine ait kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD,VHS ,radyo, kaset, sinema ve sair mevcut yada ortaya çıkacak her türlü İşaret, ses ve /veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı ve tüm internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yayınlamasına, çoğaltma hakkı, yayma hakkı, işleme hakkı ve temsil hakkının kullanılmasına süresiz olarak müsaade ediyorum.

Projemin/görüntü veya kaydımın, bant, CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player, dijital kayıt vb. tüm yollarla kayıt, çoğaltma ve dağıtım haklarını, bilişim veya iletişim ortamında görüntülenmesini, iletilmesini, okunmasını, izlenmesini, dinlenmesini vb. interaktif veya normal CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player vb. şekilde basılarak veya ses kayıtlarının metin haline getirilip kitap olarak piyasaya sunulmasını sağlayacak her türlü materyal üzerine kaydı ile çoğaltılması, kullanılması, işlenmesi, yeniden ve genişletilmiş şekilde sesli, yazılı ya da görüntülü yayın haklarını, bu suretle de çoğaltılarak kullanılması, dağıtılması, pazarlanması vb. fikri, mali ve manevi haklarımın tamamını, programda gerekli görülen değişiklikleri yapma haklarımı bila bedel olacak şekilde, AKRA.MEDİA sitesine ve bu site'nin yetkilisi ve sahiplerine devir ve temlik ettiğimi, beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Şehir Seçin
Close