İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0607:3908:2412:5315:3717:5619:24
Kabe

8 askerin yargılanması sürecek

Güncel
|

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesi'ndeki askeri birliğe teröristlerce düzenlenen saldırı sonrası tutuklanan ve dün mahkemeye çıkan 8 askerin yargılanmasına bugün de devam ediliyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesi'ndeki askeri birliğe teröristlerce düzenlenen saldırı sonrası tutuklanan ve dün mahkemeye çıkan  8 askerin yargılanmasına bugün de devam ediliyor.

Van Askeri Mahkemesi'nde görülen davanın içeriği ile ilgili yayın yasağı konuldu.  Duruşmanın dünkü bölümünde, sanık askerlerin ifadeleri alındı. Mahkeme heyeti, ifadelerin alınmasının ardından duruşmayı bugüne erteledi.

Bugün saat 9.30'da başlayan  duruşmada tanıklar ve sanık avukatları dinlenecek.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki tabur komutanlığına 21 Ekim 2007'de düzenlenen saldırıdan sonra irtibat kesilen ve 5 Kasımda Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine katılan 8 asker, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi'nce tutuklanmıştı.
TRT - 2 ŞUBAT 2008 CUMARTESİ
AKRA