TRT
Endonezya’da hava kirliliği sürüyor


Endonezya’da ormanlık alanların yakılması her yıl Haziran-Eylül ayları arasında kronik bir sorun olarak devam ediyor.
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:06 | 07:39 | 08:24 | 12:53 | 15:37 | 17:56 | 19:24 |



Endonezya’da ormanlık alanların yakılması her yıl Haziran-Eylül ayları arasında kronik bir sorun olarak devam ediyor.
TRT
On binlerce insanın vagonlara doldurularak Orta Asya ve Sibirya'ya gönderildiği sürgün yıllarında halk, nüfusunun yaklaşık yarısını kaybetti. Hayatta kalanlar, 14 yıl sonra vatanlarına dönebildi.
Savunma sanayii kuruluşları başta olmak üzere kritik tesislerde, elektrikli araçlara yönelik güvenlik önlemleri artırılıyor.
Siber saldırılar, bu kez Avrupa’daki süpermarketlerin gıda tedarik zincirini hedef aldı.
ABD'nin California eyaletinde Ramazan ve Kurban bayramları, eyalet çapında resmî tatil olarak tanındı.
Okuma performansındaki gerilemenin ardından 2023 yılında okullara basılı kitap sağlanması için kaynak ayrılırken, kitap okuma ve el yazısına yeniden ağırlık verildi.
İspanya’nın farklı bölgelerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, ulaşımda aksamalara neden oldu.