İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0507:3808:2312:5315:3817:5719:25
Kabe

İstanbul'a beklenen kar geldi

Güncel
|

İstanbul'da kar yağışı gece yarısından itibaren yer yer etkili olmaya başladı. Ancak yağış beklendiği gibi etkili olmadı.

İstanbul'da kar yağışı gece yarısından itibaren yer yer etkili olmaya başladı. Ancak yağış beklendiği gibi etkili olmadı.  
 
Zaman zaman tipi şeklinde görülen yağış, özellikle kentin yüksek kesimleri ile Anadolu yakasında etkili oluyor.
Meteorolojinin yaptığı uyarılar doğrultusunda her türlü tedbirin alındığı İstanbul'da yağış nedeniyle büyük bir olumsuzluk yaşanmıyor. Bazı hasarlı kazalar nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kar yağışının gün boyu etkili olacağını belirten yetkililer, İstanbulluları tedbirli olmaları konusunda uyarıyor.
TRT - 29 OCAK 2008 SALI
AKRA