İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0607:3908:2412:5315:3717:5619:24
Kabe

Sıcak takip yurt içinde de sürüyor

Güncel
|

Sınır ötesi kara harekatı ile Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını dağıtan Mehmetçik, sıcak takibini yurt içinde de sürdürüyor.

Sınır ötesi kara harekatı ile Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını dağıtan Mehmetçik, sıcak takibini yurt içinde de sürdürüyor.

Teröristlere yönelik arama tarama faaliyetleri Siirt, Şırnak ve Hakkari'nin dağlık arazi kesimlerinde yoğunlaştı. Teröristlerin saklanması muhtemel mağara ve sığınaklar didik didik aranıyor.

Öte yandan sınır ötesi harekat ile ağır darbe alan teröristlerin olası eylemlerine karşı güvenlik önlemleri artırıldı. Yol kontrollerinin yanı sıra mayın arama tarama faaliyetleri sıklaştırıldı. Sınır bölgelerinde de teröristlerin yurda sızmasını önlemek için ek tedbirler alındı.
TRT - 4 MART 2008 SALI
AKRA