İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0507:3808:2312:5315:3817:5719:25
Kabe

Bugün İstanbul'da bu yollara dikkat

Bugün İstanbul'da bu yollara dikkat
Yaşam
|

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yürüyüş nedeniyle bugün (23 Mayıs Pazar) saat 10.00'dan itibaren Halaskargazi, Cumhuriyet, Gümüşsuyu, Mete, Sıraselviler, Kadırgalar ve Küçükçiftlik caddelerinin kontrollü ve kademeli olarak trafiğe kapatılacağı belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yürüyüş nedeniyle bu gün ( 23 Mayıs Pazar) saat 10.00'dan itibaren Halaskargazi, Cumhuriyet, Gümüşsuyu, Mete, Sıraselviler, Kadırgalar ve Küçükçiftlik caddelerinin kontrollü ve kademeli olarak trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada, alternatif olarak, Mecidiyeköy'den gelen araçların Beytemhan ışıklardan Abide-i Hürriyet Caddesi'ne, Bomonti Polis Merkezinden gelen araçların Abide-i Hürriyet Caddesi'ne yönlendirileceği kaydedildi. Pangaltı ışıklardan Dolapdere Caddesi'ne mecburi yön verileceği, Nişantaşı Kavşağı'ndan gelen araçların ise Vali Konağı alt başa yönlendirileceği bildirildi.

Toprakyol inişe izin verilmeyeceği, trafiğin Karaköy istikametine yönlendirileceği ifade edilen açıklamada, Gümüşsuyu Caddesi'nden gelen araçların The Marmara Oteli önünden Mete Caddesi'ne, Taksim Gümüşsuyu ışıklardan gelenlerin ise ters döndürülerek Tarlabaşı istikametine yönlendirileceği ifade edildi.

23 MAYIS 2010

AKRA