Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda görülen davanın 18'inci duruşmasının öğleden sonraki oturumuna, tutuksuz sanıklardan Ayşe Asuman Özdemir'in sorgu ve savunmasıyla devam ediliyor.
Duruşmada tutuklu sanık İsmail Yıldız'ın çapraz sorgusu da yapıldı.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasına, emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün de aralarında bulunduğu 41 tutuklu sanık katıldı. Sevgi Erenerol'un da yer aldığı 4 tutuklu sanık ise duruşmaya gelmedi.
Başka suçtan tutuklu Semih Tufan Gülaltay'ın katılmadığı duruşmada, tutuksuz sanıklardan Güler Kömürcü Öztürk, Rafet Arslan, İsmail Eksik, Hayrullah Mahmud Özgür ve Zeki Yurdakul Çağman da hazır bulundu.
Duruşma salonu genişletildi
Bu arada, duruşma salonunun arka bölümünde sürdürülen genişletme çalışmalarının tamamlandığı ve genişletilen bölümün de duruşma salonuna katıldığı, duruşma salonunda izleyici ve basın mensuplarına ayrılan sandalyelerin bu bölüme alındığı görüldü.
Öte yandan, cezaevi yerleşkesi önünde kurulan ve televizyon kanallarının yayınlarında kullandığı çadırların büyük bölümünün önceki günkü şiddetli lodosta yıkıldığı ve zarar gördüğü dikkat çekti.







