İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0507:3808:2312:5315:3817:5719:25
Kabe

Baz istasyonları şehir dışına

Baz istasyonları şehir dışına
Türkiye
|

Ankara’nın Polatlı ilçesinde belediye meclisi, oybirliği ile kent merkezine yeni baz istasyonu kurulmaması ve mevcut baz istasyonlarının 6 ay içinde kent dışına çıkarılması kararı aldı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde belediye meclisi, oybirliği ile kent merkezine yeni baz istasyonu kurulmaması ve mevcut baz istasyonlarının 6 ay içinde kent dışına çıkarılması kararı aldı.

Belediye Başkanı Yakup Çelik, kararla ilgili yaptığı açıklamada, teknolojinin insan hayatını kolaylaştırırken bir tarafından da insan sağlığını olumsuz etkilediğini söyledi. Baz istasyonları konusunda yurttaşlardan son dönemde çok sayıda şikâyet aldıklarını belirten Çelik, mahkeme kararlarını dikkate alarak baz istasyonlarının 6 ay içinde kent dışına çıkarılmasına karar verdiklerini söyledi.

CUMHURİYET - 14 TEMMUZ 2009 SALI
AKRA