İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0507:3808:2312:5315:3817:5719:25
Kabe

Marmara ve Kıyı Ege'de yağmur

Türkiye
|

Yurdun kuzey ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu, Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yurdun kuzey ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu, Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, Marmara ile Kıyı Ege'de biraz azalacak, diğer yerlerde artmaya devam edecek.
Rüzgar, yurdun kuzeybatı ve güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde doğu ve güneydoğu, öğle saatlerinden sonra Marmara'da doğu ve güneydoğu, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yurdun kuzeybatı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli olarak esecek.
Bazı illerin beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde tahmin ediliyor:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 31
İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 27
İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31
Adana: Az bulutlu ve açık 36
Antalya: Az bulutlu ve açık 30
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 26
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 23
Erzurum: Az bulutlu ve açık 22
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30
HABER 7 - 7 MAYIS 2007 PAZARTESİ


 

AKRA