Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün organize ettiği Ufka Yolculuk programında, konusunda uzman akademisyenler, iş adamları, sanatçılar ve yazarlar üniversite öğrencileriyle buluşuyor.
Kamp çerçevesinde gerçekleşen sosyal etkinliklerde, Kritik Analitik Düşünme (Genç KAD) çalışmalarıyla, her bireyin konuşulan konular hakkında fikir beyan etmesi sağlanıyor
Bu sene üçüncüsü gerçekleştirilecek Ufka Yolculuk Eğitim kampında;
5 Seminer, Bir mini KAD (GENÇ KAD) çalışması, bir de konser yer alıyor
12 Mart Cuma itibari ile otele giriş yapan öğrencilere, kulübün en önemli çalışmalarından İzcilik hakkında, İzci Liderleri Adem Ersoy ve Murat Sevinç bir sunum yapacak.
Kamp süresince;
Dr. Ebubekir Sifil, "Modern Çağda Gençliğin Yeri, Önemi ve Yapması Gerekenler", Dr. Necdet Yılmaz, "İlim ve İrfan", Prof Dr. Orhan Çeker ise "Sosyal Çalışmalarda Metod" başlıklarında seminer verecek.
Gençlerin akademik alanda kendilerine çizdikleri yolda dikkat etmeleri gereken hususları ise Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Uluer, "Akademik Kariyer" başlıklı seminerinde sunacak.
MiniKAD çalışmasında çok özel konular tartışılacak ve gençlerin, görüşleriyle konuşulan konulara bizzat katılmaları sağlanacak.
Kamp bu yıl Ankara Kızılcahamam Asya Termal Otel'de. Kampa, tüm temsilciler, üniversite öğrencileri ve lise son sınıf öğrencileri davet ediliyor
Başvuru için : www.zindegenclik.org
4 MART 2010






