İMSAKGÜNEŞİŞRAKÖĞLEİKİNDİAKŞAMYATSI
06:0507:3808:2312:5315:3817:5719:25
Kabe

Hava sıcak ama sağanak da geliyor

Hava sıcak ama sağanak da geliyor
Yaşam
|

Mevsim normallerinin üzerinde sıcak günler yaşayacağız. Bir yandan da Karadeniz gök gürültülü yağış görecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün yeni verileri, hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini gösteriyor. Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği açıklandı

Mevsim normallerinin üzerinde sıcak günler yaşayacağız. Bir yandan da Karadeniz gök gürültülü yağış görecek

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün yeni verileri, hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini gösteriyor. Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği açıklandı.

Orta ve Doğu Karadeniz ile iç kesimler ise kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı hava ile karşılaşacak.Yağış alacak bölgeler şöyle sıralanıyor: Orta ve Doğu Karadeniz, Erzincan, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır, Erzurum, Kars, Ardahan, Van, Bitlis, Sinop, Kastamonu, Karabük, Çankırı ve Ankara’nın ilçeleri (Kazan, Kızılcahamam, Çamlıdere).

19 TEMMUZ 2011

AKRA