Yeni Cami'deki törene şehit erin babası Hasan Arslan, annesi Keziban Arslan, kardeşleri, nişanlısı Özlem Erdoğan, Denizli Valisi Hasan Canpolat, Denizli 11'inci Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tayfun Aksatan, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faik Canbolat, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazenin 11'inci Piyade Tugayı Asker Hastanesi'nden törenin yapılacağı Yeni Cami'ye getirilmesiyle birlikte, Aslan ailesinin fertleri gözyaşlarına boğuldu.
Anne Keziban Arslan, "Bu çocuğa silah sıkılır mı? Kimselere zararı yoktu çocuğumun" diyerek ağıtlar yaktı.
Arslan'ın nişanlısı Özlem Erdoğan da sürekli ağlayıp, teröristlere lanet yağdırdı.
Yeni Cami'deki tören İl Müftüsü Mehmet Köse'nin kıldırdığı cenaze namazıyla sona erdi. Camiden alınan ve bir süre omuzlarda, daha sonra top arabasında taşınanşehidin cenazesi, toprağa verilmek üzere alkışlar ve gözyaşlarıyla Çameli ilçesine bağlı Yaylanpınar köyüne götürüldü.
Bu arada, cenaze törenine katılan vatandaşlar terör örgütü aleyhine sloganlar attı.
Terör Karadeniz'i de vurdu: 1 ölü
Terör örgütü PKK, dün Gümüşhane ve Erzincan'da askerlere saldırdı. Gümüşhane'deki saldırıda 1 er şehit oldu, 1 er yaralandı.
Erzincan'da çıkan çatışmada ise 2'si astsubay 5 asker yaralandı. Çatışmalarda 5 terörist öldürüldü. 1'i yaralı, 2 terörist de yakalandı.






