Aksaray Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED) haftasonu Laleli mevkiinde fidan dikim programı gerçekleştirdi. AKÇED Başkanı Ali Özlük amaçlarının dikimini yaptıkları fidanları daha sonra çapalama ve sulama yapmayı düşündüklerini yaptıkları faaliyetin günü birlik yapılan bir faaliyet olmadığını ifade etti.
Özlük, dikimi gerçekleştirilen alanın ulaşımının çok rahat olması nedeni ile tüm ailelerinin zaman zaman alanı ziyaret edip, dikimini gerçekleştirdikleri fidanları sulayabileceklerini ifade etti.
AKÇED olarak daha önceki yıllarda Kılıçarslan tepesinde de bir alanı ağaçlandırdıkları ifade eden Dernek Başkanı Ali Özlük Laleli mevkiindeki bu 10 dekar alanda 700 fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi.
19 NİSAN 2011







