Kamudaki dernek ve vakıflar kapatılıyor
Kamu kurum ve kuruluşlarının bünyelerinde faaliyet gösteren dernek ve vakıflar, 1 Ocak 2004 tarihinden itibaren faaliyetlerine son verecek.
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:06 | 07:39 | 08:24 | 12:53 | 15:37 | 17:56 | 19:24 |

Kamu kurum ve kuruluşlarının bünyelerinde faaliyet gösteren dernek ve vakıflar, 1 Ocak 2004 tarihinden itibaren faaliyetlerine son verecek.
Sosyal medyada çocukları korumaya yönelik yeni dönem bugün başladı. 15 yaşından küçüklere sosyal medya hizmeti sunulmayacak, 15–17 yaş grubunda ise canlı yayın ve sonsuz kaydırma gibi özellikler sınırlandırılacak.
İstanbul’da geçen hafta etkili olan sağanak yağışlar, barajlardaki su seviyesini yükseltti.
Yurdun büyük bölümünde etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkilerken, Meteoroloji Mühendisi Adil Tek, yağışlı ve serin havanın yaklaşık iki hafta daha devam edeceğini belirtti.
Nepal-Tibet sınırında yaşanan buzul kaynaklı felaket, Ağrı Dağı'ndaki buzulların durumunu yeniden gündeme getirdi.
Denizlerde 15 Nisan'da başlayan av yasağının sona ermesiyle balıkçılar, yeni sezon için “Vira Bismillah” diyerek denize açıldı.
Ani, fethinin 962'nci yıl dönümünde yeniden gündemde. Doç. Dr. Muhammet Arslan, Türklerin Anadolu'ya girişinde Malazgirt'ten önce Ani'nin önemli bir merkez olduğunu belirtti.