Hükümet Sözcüsü, Cemil Çiçek, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terörist saldırının ardından Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in bölgeye gideceğini açıkladı.
Bakan Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada, üç bakanın bölgede incelemelerde bulunmak, ihtiyaçları tespit etmek ve taziye ziyaretinde bulunmak üzere bugün ya da yarın bölgeye gideceklerini söyledi.
Minibüsü taradılar
Şırnak'ta 29 Eylül akşamı, PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla Beşağaç köyü yakınlarındaki su kanalı inşaatında çalışan köylüleri taşıyan bir minibüsü taramış, saldırıda 7'si köy korucusu, 12 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı.
Terör kurbanları, dün Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından, Beşağaç köyünde toprağa verildi.
CNN TURK - 1 EKİM 2007 PAZARTESİ