İlke ve Değerlerinden Ödün Vermeden
Özgür Yayın Platformu Olarak Kalsın Diye
Öğle13:01 İkindi15:22 Akşam17:44 Yatsı19:10 İmsak06:38 Güneş08:10 İşrak08:52
Hava - Hava durumuAçık 13°C Nem %67
Türkçe
6 Cemaziyelahir 1446 7 Aralık 2024 Cumartesi
6 Cemaziyelahir 1446
İMSAK GÜNEŞ İŞRAK ÖĞLE İKİNDİ AKŞAM YATSI
06:38 08:10 08:52 13:01 15:22 17:44 19:10
Giriş Yap

دعوت به اتحاد راست گرا

01.04.2012    |


تشکیل اتحاد راست گرا برای از بین بردن نگرانی ناشی از مسائل روز سیاسی اسلامی در دنیا، تصمیمات اتخاذ شده توسط کنگره جهانی اسلامی در سال  1931 میلادی برای ایجاد زمینه های این حرکت بسیار موثر و شایان توجه است.

راه جلوگیری از ایجاد تنش در بین مذاهب اسلامی، استفاده کردن از تصمیمات گرفته شده در کنگره جهانی اسلام است.

ایجاد اختلاف بین گروه های شیعه و سنی که از شمال آفریقا آغاز شده و تا خاورمیانه سرایت کرده، تهدیدی جدی در راستای دو قطبی شدن کشورهای مسلمان منطقه است.

شروع اختلافات داخلی با آغاز اشغالگری در خاورمیانه، انقلاب های سنی مذهبان در شمال آفریقا و در پایان بحران های سوریه، یمن و بحرین که جرقه های اختلافات مذهبی را زده است، دلایلی است که به تنهایی افزایش دقت مسلمانان در این زمینه را می طلبد.

در تاریخ، کشورهای اسلامی به هنگام مواجه با اشغالگری و یا بازی های سیاسی بیگانگان، با ایجاد اتحاد و برادری، بدون در نظر گرفتن مذهب یکدیگر، اقدام به تشکیل جلسات و اتخاذ تصمیمات مهمی کرده اند.

در تاریخ 6 شعبان 1350، 10 دسامبر 1931، طی جلسه ای موسوم به کنگره جهانی اسلامی که در قدس برگزار شد، کشورهای شرکت کننده بدون در نظر گرفتن نژاد و مذهب یکدیگر و در راستای گسترش دین و ارزش ها اسلامی و نیز با هدف ایجاد اتحاد و برادری در بین مسلمانان تصمیمات مهمی اتخاذ نمودند.

در صدر این کشورها ایران، ترکیه، عراق، سوریه، فلسطین، یمن، تونس، لیبی، مصر، یوگسلاوی سابق، اندونزی و منطقه ارومچی در چین به همراه 22 کشور و منطقه حضور داشتند که این جلسه در کل با حضور 153 نماینده تشکیل شد و نمایندگان مذاهب اعم از شیعه، سنی، علوی، حنفی، شافعی  و... بدون در نظر گرفتن مذهب و نژاد، برای گسترش برادری  در بین مسلمانان و نیز دفاع و حمایت از سایر مسلمانان مظلوم با هم به بحث و گفتگو پرداختند.

بعضی از تصمیمات اتخاذ شده در کنگره که به ابتکار مفتی وقت قدس، حاج امین الحسین، اتخاذ شده بود به شرح زیر است:

ماده اول: در هر گوشه از جهان با شرکت مسلمانان یک کنگره عمومی موسوم به کنگره عمومی اسلامی تشکیل خواهد شد.

ماده دوم: اهداف کنگره:

الف) برای گسترش اعتقادات و ارزشهای اسلامی، بدون در نظر گرفتن نژاد و مذهب، اقدام به همکاری در راستای پیشرفت اسلام و برادری مسلمانان خواهد شد.

ب) حمایت از منافع مسلمانان و دفاع از سرزمینها و اماکن مقدس در مقابل هرگونه تهدید.

این کنفرانس بدون در نظر گرفتن مذهب، شیعه-سنی و بدون هرگونه دخالت یا فشار خارجی با حضور 153 نماینده از کشورهای: ایران، ترکیه، سوریه، عراق، مصر، لیبی، تونس، یمن، فلسطین، لبنان، اردن شرقی، الجزایر، عربستان سعودی، روسیه(کشورهای ترک نشین آسیای میانه)، مغرب، شبه قاره هند، سریلانکا، منطقه اروچی چین، قفقاز و یوگسلاوی سابق تشکیل شد.

برخی از علمای دینی، سیاستمداران و اندیشمندانی که در این مجمع حضور دارند عبارتند از: ضیاءالدین طباطبایی(نخست وزیر سابق ایران)، حسن خالد پاشا( نخست وزیر سابق اردن شرقی)، رشید رضا( مدیر دانشگاه الازهر مصر)، نوه ی امیر عبدالقدیرالجزایری، امیر سعید الجزایری، شکری القوتلی(نخستین رئیس دولت سوریه پس از تشکیل آن)، ریاض الصلح(نخستین نخس وزیر پس از استقلال لبنان) و محمد اقبال از (هند- پاکستان). حاجی امین الحسین به عنوان رئیس مجمع و محمد اقبال به عنوان جانشین او انتخاب شد.

در میان اعضای هیئت اجرائی کنفرانس چهره های مانند اشخاص زیر دیده می شوند:

مفتی قدس شریف، حاجی امین الحسین- از بُسنی، شیخ سالم افندی- از قفقاز نوه ی شیخ شامل، امیر سعید شامل- از ورشو ایاز ایساکی و از شبه قاره هند محمد اقبال

در این میان تاسیس دفتر مجمع در کشورهایی نظیر: منطقه ارومچی چین، آلبانی، قبرس، پرتقال، فنلاند، یوگسلاوی، آلمان، بعضی از کشورهای عربی و آفریقایی، اندونزی، فیلیپین، شانگهای و استرالیا در اولویت قرار داده شد.

بر اساس توافقات انجام گرفته در این کنفرانس و به نشانه ی اتحاد بین شیعه و سنی، نماز جمعه در مسجد القصی با حضور بیش از ده هزار نفر از مردم، اعم از شیعه و سنی و به امامت محمد الحسین آل کاشف از علمای شیعی برگزار شد. وی در خطبه های نماز با موضوع اهمیت برادری در اسلام و تاسیس اتحاد اسلامی، به نکته های مهمی در رابطه با کسانی که می خواهند مانع اجرای تصمیمات گرفته شده در کنگره شوند و اسناد اثبات آن اشاره کرد. 

Kabe
Canlı Yayın
Şuan Canlı Yayın
Canlı Yayın
AKRA CANLI
 / 
player image icon close icon
AKRA CANLI
Canlı Yayın
Canlı Yayın Add Icon volume up
 / 
Canlı Yayın
fast rewind
fast forward
Playlist
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir
  
Fikrini Paylaş
TAAHHÜTNAME

Hazırlamış olduğum ve sitenize gönderdiğim/ teslim ettiğim, tamamen orjinal ve bana ait olan, projemin/görüntü veya kaydımın, AKRA MEDİA tarafından kendisine ait kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD,VHS ,radyo, kaset, sinema ve sair mevcut yada ortaya çıkacak her türlü İşaret, ses ve /veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı ve tüm internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yayınlamasına, çoğaltma hakkı, yayma hakkı, işleme hakkı ve temsil hakkının kullanılmasına süresiz olarak müsaade ediyorum.

Projemin/görüntü veya kaydımın, bant, CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player, dijital kayıt vb. tüm yollarla kayıt, çoğaltma ve dağıtım haklarını, bilişim veya iletişim ortamında görüntülenmesini, iletilmesini, okunmasını, izlenmesini, dinlenmesini vb. interaktif veya normal CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player vb. şekilde basılarak veya ses kayıtlarının metin haline getirilip kitap olarak piyasaya sunulmasını sağlayacak her türlü materyal üzerine kaydı ile çoğaltılması, kullanılması, işlenmesi, yeniden ve genişletilmiş şekilde sesli, yazılı ya da görüntülü yayın haklarını, bu suretle de çoğaltılarak kullanılması, dağıtılması, pazarlanması vb. fikri, mali ve manevi haklarımın tamamını, programda gerekli görülen değişiklikleri yapma haklarımı bila bedel olacak şekilde, AKRA.MEDİA sitesine ve bu site'nin yetkilisi ve sahiplerine devir ve temlik ettiğimi, beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Şehir Seçin
Close