Şırnak'ta Cudi, Küpeli, Kato Dağları, Bestler Dereler Bölgesi ile Beytüşşebap ve İdil ilçesi kırsal alanlarında teröristlere yönelik operasyonlar bugün de devam etti.
Özel eğitimli komando ve jandarma özel harekat timlerinin koordineli sürdürdüğü operasyonda teröristler çembere alınmaya çalışılıyor.
Sarp ve dik kayalıklı bölgelerdeki operasyonlarda teröristlerin saklanabileceği mağaralar didik didik aranıyor.
Şırnak'taki 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan havalanan helikopterler teröristlerin yuvalandığı bölgelerde sürekli keşif uçuşu yapıyor.
Ayrıca Süper Kobra ve Kobra helikopterler, teröristlerin olabileceği mağaraları zaman zaman ateş altında tutuyor. Dün gece ise bazı sınır birliklerinden kritik noktalara tanklarla top atışı yapıldı. Havan ve ağır makineli silahlarla da bölge 'ateş çemberine' alındı.
TSK, Şırnak'taki dağlarda teröristleri çember altına almaya alışırken, bir yandan da sınıra askeri sevkıyata devam ediyor.






