Çiçek: Mahkumlar kitap kurdu olacak
Adalet Bakanı Cemil Çiçek, hükümlü ve tutuklulara uygulanan gazete ve kitap sınırlamasını kaldıracak. Böylece kütüphanelerde bundan sonra bulundurulacak olan gazete ve kitap sayısı ile çeşidi arttırılacak.
| İMSAK | GÜNEŞ | İŞRAK | ÖĞLE | İKİNDİ | AKŞAM | YATSI |
| 06:06 | 07:39 | 08:24 | 12:53 | 15:37 | 17:56 | 19:24 |

Adalet Bakanı Cemil Çiçek, hükümlü ve tutuklulara uygulanan gazete ve kitap sınırlamasını kaldıracak. Böylece kütüphanelerde bundan sonra bulundurulacak olan gazete ve kitap sayısı ile çeşidi arttırılacak.
Balık sezonu başlarken, balık türleri de tezgahlarda yerini almaya başladı. Bu aylarda hangi balıklar tüketilebilir? Bu balıkların sağılığımıza faydaları neler?
Gerçek alışveriş sitelerini tek bir harfle taklit eden dolandırıcılar, kullanıcıların şifrelerini ve kart bilgilerini ele geçirmeyi hedefliyor. Uzmanlar, sahte bağlantılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıyor.
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan ve çok sayıda kuş türüne ev sahipliği yapan Arin Gölü, kuraklık ve su seviyesindeki düşüş nedeniyle tehdit altında.
Uzmanlar çocuk cildinin yetişkinlere yönelik kozmetik ürünlere ihtiyaç duymadığını belirten uzmanlar, erken yaşta ürün kullanımının çeşitli cilt sorunlarına yol açabileceğini vurguluyor.
Alışveriş kampanyaları hız kazanırken tüketicilerin sahte indirimler, kampanya öncesinde yapılan fiyat artışları ve taklit alışveriş sitelerine karşı dikkatli olması gerekiyor.
“Phubbing” olarak adlandırılan, kişinin karşısındaki insanla ilgilenmek yerine telefonuna yönelmesi, aile bireyleri arasında iletişimin zayıflamasına ve sosyal izolasyona yol açabiliyor.