İlke ve Değerlerinden Ödün Vermeden
Özgür Yayın Platformu Olarak Kalsın Diye
Yatsı21:37 İmsak04:18 Güneş05:56 İşrak06:37 Öğle13:06 İkindi16:56 Akşam20:05
Hava - Hava durumuÇok Bulutlu 14°C Nem %87
Türkçe
21 Şevval 1445 29 Nisan 2024 Pazartesi
21 Şevval 1445
Akşam
20:05
Yatsı
21:37
İmsak
04:18
Güneş
05:56
İşrak
06:37
Öğle
13:06
İkindi
16:56
Giriş Yap

SERVER Gönüllüleri İstanbul’da Bayramlaştı

13.04.2024    |

Ramazan-ı Şerif ayının heyecanı, mutluluğu bayram günlerine yansıdı.

SERVER gönüllüsü beyefendiler İstanbul Eyüpsultan’daki Şah Sultan Külliyesi’nde, hanımefendiler ise Mustafa Selâmi Efendi Tekkesi avlusunda buluştu.

Gönüllü gayret gösterenlerle tatlı yorgunluğun fotoğrafı

Çocuk misafirlerin de neşe kattığı bu buluşmada çocuklara özel etkinlikler yapıldı ve çeşitli hediyeler sunuldu.

Bayramlaşma programına teşrif eden SERVER Onursal Başkanı Sayın M. Nureddin Coşan tüm katılımcılarla ayrı ayrı bayramlaştı.

1445 Ramazan Bayramının 3. günü gerçekleşen bayramlaşma programına tüm dünyadan, farklı coğrafyalardan, farklı milletlerden katılım oldu. 

3 Şevval 1445 / 12 Nisan 2024 Cuma günü gerçekleşen bayramlaşma öncesinde, Cuma namazında beyler Zal Mahmud Paşa Camii’nde, hanımefendiler ise Selâmi Efendi Tekkesi'nde bir araya geldiler.

Cuma namazını müteakip, Kur’ân’ı Kerim tilaveti, Ramazan Bayramı tebrikleşmeleri, bayramlaşma ve ardından dua gerçekleşti.

Bayramlaşmanın güzel bir nişanesi olarak, misafirlere formülü 17. yüzyıldan gelen Peygamber Tütsüsü kokusu, dezenfekte etme özelliği olan ve hoş koku içeren buhur suyu ile Buhara Pilavı, şerbet ve tatlı ikram edildi.

Katılım için online rezervasyon alındı

Mekan kapasitesi nedeniyle sınırlı katılımcıya açılabilen bayramlaşma programında sadece kayıt olup kendilerine geri bildirim yapılmış olan misafirler programa kabul edilebildi.

Türkiye'nin ve Dünyanın dört bir yanından yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma programı dualar ile tamamlandı.

İyilerle Birlikte Sevgiyle Nice Bayramlara

Bayramlaşma sonrası, SERVER’den Programa iştirak eden tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz, mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, sevdikleriniz ile birlikte sağlık, afiyet ve huzur içinde nice bayramlara erişmenizi Cenab-ı Hakk’tan temenni ve niyaz ederiz, iyilerle birlikte sevgiyle nice bayramlara” mesajı paylaşıldı.­

­

 

 

 

 

Kabe
Canlı Yayın
Şuan canlı Yayın
Okudukça
AKRA CANLI
 / 
close icon close icon
AKRA CANLI
Okudukça
Okudukça Add Icon volume up
 / 
Canlı Yayın
fast rewind
fast forward
Playlist
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir
  
Fikrini Paylaş
TAAHHÜTNAME

Hazırlamış olduğum ve sitenize gönderdiğim/ teslim ettiğim, tamamen orjinal ve bana ait olan, projemin/görüntü veya kaydımın, AKRA MEDİA tarafından kendisine ait kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD,VHS ,radyo, kaset, sinema ve sair mevcut yada ortaya çıkacak her türlü İşaret, ses ve /veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı ve tüm internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yayınlamasına, çoğaltma hakkı, yayma hakkı, işleme hakkı ve temsil hakkının kullanılmasına süresiz olarak müsaade ediyorum.

Projemin/görüntü veya kaydımın, bant, CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player, dijital kayıt vb. tüm yollarla kayıt, çoğaltma ve dağıtım haklarını, bilişim veya iletişim ortamında görüntülenmesini, iletilmesini, okunmasını, izlenmesini, dinlenmesini vb. interaktif veya normal CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player vb. şekilde basılarak veya ses kayıtlarının metin haline getirilip kitap olarak piyasaya sunulmasını sağlayacak her türlü materyal üzerine kaydı ile çoğaltılması, kullanılması, işlenmesi, yeniden ve genişletilmiş şekilde sesli, yazılı ya da görüntülü yayın haklarını, bu suretle de çoğaltılarak kullanılması, dağıtılması, pazarlanması vb. fikri, mali ve manevi haklarımın tamamını, programda gerekli görülen değişiklikleri yapma haklarımı bila bedel olacak şekilde, AKRA.MEDİA sitesine ve bu site'nin yetkilisi ve sahiplerine devir ve temlik ettiğimi, beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Şehir Seçin
Close