İlke ve Değerlerinden Ödün Vermeden
Özgür Yayın Platformu Olarak Kalsın Diye
Öğle13:06 İkindi16:58 Akşam20:09 Yatsı21:43 İmsak04:11 Güneş05:51 İşrak06:32
Hava - Hava durumuÇok Bulutlu 14°C Nem %89
Türkçe
24 Şevval 1445 3 Mayıs 2024 Cuma
24 Şevval 1445
İşrak
06:32
Öğle
13:06
İkindi
16:58
Akşam
20:09
Yatsı
21:43
İmsak
04:11
Güneş
05:51
Giriş Yap

DUHA Uluslararası Kurban Organizasyonu Şevval Ayı Özel Kampanyası

20.04.2024    |

Mahmud Es’ad Coşan Vakfı, DUHA 19. Uluslararası Kurban Organizasyonu, Şevval ayı özel kampanyası ile devam ediyor.

DUHA Uluslararası Kurban Organizasyonu 19. Yılında ilk defa gerçekleştirilen Ramazan Ayı Kampanyası kurban ibadetini vekalet vererek DUHA ile yerine getirmek isteyenler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. 

Açıklamaya göre Ramazan ayı kampanyasına gösterilen teveccüh ve kampanyaya yetişemeyenlerin de yoğun talebi üzerine Şevval ayına özel fiyatlarla yeni bir kampanya daha oluşturuldu. Bu kapsamda erken vekaletlerle uygun tedarik imkanı kurban vekalet fiyatlarında avantaj sağlamakta. 

Erken Al, Uygun Al mottosuyla hayat geçirilen Şevval Ayı Özel Kampanyası ile avantajlı vekalet devam ettirilerek kurban ibadetini yapacak niyet sahiplerine uygun fiyatla erken vekalet kabulü fırsatı sunuluyor.

Stoklarla sınırlı olduğu belirtilen kampanya çerçevesinde Kurban Bayramı’nda Avustralya’da kesilip Endonezya’da hak sahiplerine dağıtılacak küçükbaş kurbanlık vekalet bedeli  6.600 TL, Türkiye’de kesilip Türkiye’de hak sahiplerine dağıtılacak büyükbaş kurbanlık bir hisse vekalet bedeli ise 13.800 TL ile sipariş verilebilecek. 

Şevval Ayı kampanyası, 9 Mayıs 2024 gece yarısına kadar sürecek ancak stokların bitmesi durumunda belirtilen tarihten önce sonlanabilecek.  Bu sebeple niyet sahiplerinin khayırlarını ertelememeleri, vekaletlerini erken vermeleri tavsiye edilmekte. 

DUHA  Uluslararası Kurban Organizasyonu web adresi duhakurban.com üzerinden dünyanın herhangi bir yerinden kredi kartı ile tek çekim veya  taksitli ödeme  seçenekleri ile  hızlıca vekalet verilebiliyor. 

Organizasyon kapsamında 2006 yılından bu yana kurbanlıkların kesim süreçlerinin her aşaması, kurbanın bir ibadet olduğu bilinciyle İslami usullere uygun olarak modern tesislerde gerçekleştiriliyor. 

Vekalet sahipleri de kurban eti alabilecek

Alanında ilk ve özgün bir hizmet olarak Vekalet Sahibine Kurban Eti İkramı ile Türkiye’den büyükbaş kurban vekaleti veren vekalet sahipleri isterlerse kurbanlarının üçte birine tekabül eden miktarı kendilerine ikram olarak talep edebilecekler.

Ortalama 8 kg’lık kemiksiz et olarak hazırlanan paketlerle kurban vekaleti veren bir hayırsever hem evine hem de kardeşlerine kurban eti tasadduk etmiş olacak. 

Online vekalet işlemlerinin gerçekleştirildiği duhakurban.com web adresi ile duhakurban sosyal medya hesaplarından kampanya detayları takip edilebilecek. 

DUHA Uluslararası Kurban Organizasyonu adı ile 19. kez gerçekleşecek organizasyonda Mahmud Es'ad Coşan Vakfı tarafından 18 yıl boyunca düzenlenen organizasyonlarda 1 milyona yakın gerçek hak sahibi aileye 3.000 ton kadar kurban eti ulaştırıldı.

­

 

Kabe
Canlı Yayın
Şuan canlı Yayın
Bir Haberimiz Var
AKRA CANLI
 / 
close icon close icon
AKRA CANLI
Bir Haberimiz Var
Bir Haberimiz Var Add Icon volume up
 / 
Canlı Yayın
fast rewind
fast forward
Playlist
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir
  
Fikrini Paylaş
TAAHHÜTNAME

Hazırlamış olduğum ve sitenize gönderdiğim/ teslim ettiğim, tamamen orjinal ve bana ait olan, projemin/görüntü veya kaydımın, AKRA MEDİA tarafından kendisine ait kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD,VHS ,radyo, kaset, sinema ve sair mevcut yada ortaya çıkacak her türlü İşaret, ses ve /veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı ve tüm internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yayınlamasına, çoğaltma hakkı, yayma hakkı, işleme hakkı ve temsil hakkının kullanılmasına süresiz olarak müsaade ediyorum.

Projemin/görüntü veya kaydımın, bant, CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player, dijital kayıt vb. tüm yollarla kayıt, çoğaltma ve dağıtım haklarını, bilişim veya iletişim ortamında görüntülenmesini, iletilmesini, okunmasını, izlenmesini, dinlenmesini vb. interaktif veya normal CD, VCD, DVD, GSM, MP3 Player vb. şekilde basılarak veya ses kayıtlarının metin haline getirilip kitap olarak piyasaya sunulmasını sağlayacak her türlü materyal üzerine kaydı ile çoğaltılması, kullanılması, işlenmesi, yeniden ve genişletilmiş şekilde sesli, yazılı ya da görüntülü yayın haklarını, bu suretle de çoğaltılarak kullanılması, dağıtılması, pazarlanması vb. fikri, mali ve manevi haklarımın tamamını, programda gerekli görülen değişiklikleri yapma haklarımı bila bedel olacak şekilde, AKRA.MEDİA sitesine ve bu site'nin yetkilisi ve sahiplerine devir ve temlik ettiğimi, beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Şehir Seçin
Close